Våffelsprinten

På lördag den 9 december så kör vi vår egna träningstävling, Våffelsprinten. Samling kl 13.00 för information och genomgång. Vi startar sedan en individuell prolog, klassisk stil, på ca 500 m som alla deltagare kör. Våffelsprinten är öppen för alla barn i våra träningsgrupper, för tränarna, föräldrar och andra som vill vara en del av vår egen tävling. Efter den inledande prologen så delas alla in i jämna 2 manna lag, oavsett ålder. Därefter så kör vi sedan 2 st semifinaler, en liten final och en stor final. Alla lag får köra minst 2 stafetter. Varje person kör 3 sträckor var i stafetten så totalt 6 sträckor per semifinal resp final. På så vis får alla sig ett bra pass. Efter sprintstafetten så duschar och bastar vi innan vi har gemensam våffelfest i stugan där alla bjuds på våfflor och saft!

Man anmäler sig på plats så det är bara att dyka upp på lördag. Behöver man låna skidor så bör man vara där mellan 12.30 och 12.45 så att allt är klart till kl 13.00.

Det här kommer bli en lekfull och rolig eftermiddag tillsammans! Vallningshjälp finns att få på plats också.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest