Välkommen till Borås GIF Padel Arena

Oktober 2020 så monterades våra banor av JUBO Padel. 2 st utomhusbanor med Mondo Supercourt gräs. All bokning och betalning sker via Matchi appen eller via deras hemsida, www.matchi.se. Sök efter appen i Appstore eller där du hittar appar. 

När ni bokar en tid får ni en unik kod till dörren. Belysningen tänds på strömbrytare till vänster och höger innanför dörren och den är tänd i 70min.

Är ni medlem och har betalt medlemsavgift så har ni tillgång till ett billigare timpris på padelbokningar. Ni måste dock manuellt söka medlemskap i Matchi systemet för att kunna få tillgång till medlemspriserna. Ni gör det via länken nedan

Matchi

När vi säkerställt att ni betalt medlemsavgift så registrerar vi er som medlemmar i Matchis bokningssystem. Därefter kommer ni kunna boka tider i Matchi appen med medlemspriser. Juniormedlemmar måste ha ett eget Matchikonto att boka sina tider från för att kunna erhålla Juniormedlemspriser. 

Priser per bana

Vuxna 21 år och uppåt 350 kr/timme
Juniorer upp till 20 år 200 kr/timme
Vuxen Medlem (med erlagd medlems- och aktivitetsavgift) 250 kr/timme
Juniorer Medlem (med erlagd medlems- och aktivitetsavgift) 150 kr/timme

Har ni några problem med kodlås eller dylikt kan ni kontakta Morgan på 070-3102498.

Padelträning

Barn- och ungdomsträning Vi erbjuder padelträning för barn och ungdomar vid ett par tillfällen per år främst i samband med skollov. Håll utkik på vår Facebook sida för mer information och anmälan.

Vuxenträning Vill du ha en introduktion i padeltennis eller har du redan provat en del och vill ta ditt spel till nästa nivå? Tillsammans med DoPadel erbjuder vi grupp- och privatlektioner för vuxna.

Vid frågor om våra träningar hör av dig till info@borasgif.nu.

Hyra rack och bollar

Vid spel kan man hyra rack och bollar. Använd utrustningen med varsamhet och slå aldrig racket glaset, marken eller buren.
Hyra per timme är 50 kr för vuxna och 25 kr för juniorer.
Betalning sker via swish innan spel på nummer 123 216 7278.
Racken finns mellan banorna i en låda. Sätt på locket ordentligt när ni lagt tillbaka dem.
Om vi alla hjälps åt och är varsamma kommer detta fungera!

NYHETER PADEL

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post: info@borasgif.se

Powered by Honest