Snöhjältar 2023

 

Det luktar vinter och vi längtar efter att få sätta igång våra snökanoner och bygga fina skidspår för oss alla. Det är ett jobb vi gör helt på ideell basis i Borås GIF varför vi behöver många frivilliga krafter som kan göra en begränsad insats här. Tänk att få bidra till att både unga som gamla kan få njuta av fina skidspår och uppleva härlig skidglädje! Vi vill gärna att just du vill bli en Snöhjälte tillsammans med oss andra. Att vara Snöhjälte innebär att man blir uppsatt på ett arbetslag av 6 andra Snöhjältar som tar ansvar för ett dygn åt gången när det är kyla. Vi brukar vara 5 olika arbetslag som delar uppgiften varför varje arbetslag får kanske 2-3 dygn under hela vintern att ansvara för. Det hänger såklart på hur vi får köldperioder. Kan man inte exakt den dagen man blir uppsatt på kan man byta pass mellan teamen också. Varje arbetslag har en arbetsledare som har lång erfarenhet av snöproduktion och det finns uppgifter för alla, oavsett förkunskaper. Vanliga uppgifter som Snöhjälte:

– Bära vattenslang
– Justera riktning på kanonerna
– Slå av snö från träden
– Flytta snökanoner med hjälp av skoter
– Rulla upp vattenslang
– Koppla om vatten/luft slangar
– Övervaka produktion

Lördagen den 18/11 kl 09.30 tar vi en genomgång av Snösystemet för de som önskar. Arbetsdagen startar kl 09.00 men vi kör snögenomgång för Nya och gamla Snöhjältar kl 09.30. På så vis får alla en känsla för arbetsprocessen här och vi har upprättat tydliga arbetsinstruktioner för varje uppgift i arbetet sedan tidigare. 

Hoppas du vill vara med och bidra i vår förening. Anmäl dig via formuläret nedan så kontaktar vi dig med mer information. 

Nu längtar vi efter fler Snöhjältar till våra härliga arbetslag! 

anmälan snöhjältar 2023-24

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest