Veckans träningsmeny v 45

Våra äldre åkare har fått smaka på natursnö i Trysil i helgen. Drömlika förhållanden för skidåkning med både sparad snö och natursnö innebar att spåren var totalt 13 km långa. Nu laddar vi om för OEvent veckan. Årets viktigaste funktionärsinsats väntar oss i veckan och vi hoppas på nytt rekord med över 2000 deltagare på fredag kväll. Det finns insatser för alla att göra, anslut gärna till kartpackning på onsdag kväll, då behövs både unga och gamla händer för att packa och märka kartor. Vi sätter också igång vinterträningen för våra MTB cyklister på onsdag denna veckan.
Tis 18.00-20.00 Kartpackning inför O-Event. Alla kan hjälpa till!
Tis 18.00-19.00 GIF stjärnorna✨ Rörelseglädje, lek, stafetter, balans och utmaningar för alla med spring i benen 🏃🏻‍♀️💨🤸🏻‍♂️mellan 5-8 år. Alla är välkomna att vara med!
Tis 18.00-19.00 FunkisTräning. Löpning, spänst och styrka.
Tis 18.00-19.30 Tisdagsfys! Löpning, spänst, lek och styrka för alla. Blå, Röd & Svarta gruppen. Tema: Löpintervaller! Tema: Korta intervaller och parstyrka. Alla föräldrar är varmt välkomna att vara med och träna tillsammans också på ett härligt pass för hela kroppen. Alla kan träna utifrån sin förmåga, Löpning 45 min, lek med GIF Stjärnorna, 30 min styrka i studion. Ta med inneskor.
Tis 19.00-19.45 Körvakväll och Ungdomsstyrelsemöte. Vi kör styrelsemöten efter respektive grupps träning.
Ons 18.00-19.00 MTB styrka för Lila, röd och svart MTB grupp. Vi kör cykelstyrka i vår studio.
Tor 18.00-19.00 Nybörjarkurs rullskidor. Alla från 7 år och uppåt är välkomna. Rullskidor och stavar finns att hyra på plats, ta med hjälm. Vi tränar balans och åkteknik tillsammans på ett lekfullt sätt.
Tor 18.00-19.00 Rullskidor Fri stil, Blåa gruppen, Tema: Tempoväxlingar, överkroppsstyrka
Tor 18.00-19.30 Rullskidor Klassisk stil, Röda och Svarta gruppen, Tema: Tempoväxlingar, överkroppsstyrka
Fre 06.00-07.00 Fredagsfys. Månadens cirkelpass i studion. Dusch och frukost i stugan innan man drar mot jobb.
Fre OEVENT Sprint by night. Alla funktionärer samlas enligt instruktioner från resp gruppansvarig. Så många av våra ungdomar anmäler sig för att uppleva orienteringsfesten
Lör 09.15-10.30 Lördagsyoga med Emily. Anmälan via hemsidan.
Sön OEVENT, ZOOrientering. Vi kör ett gemensamt träningspass genom att deltaga på OEvent i djurparken. Det finns banor anpassade för alla åldrar och alla förmågor. Samling kl 09.30 vid GIF tältet utanför djurparken, bredvid Alidebergsbadet. Man kan anmäla sig på plats på söndag morgon.
Sön 17.00-18.00 Cirkelträning med Carin. Vi kör styrka i studion tillsammans.

Hoppas vi ses i veckan.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest