Veckans träning v 44

Novemberlov innebär lite begränsad veckomeny. GIF Stjärnor och Funkisgruppen tar lite lovledigt denna veckan. Men det är också dags för vinterns första snöläger för Svart plus gänget som efter många hårda träningstimmar under våren och sommaren äntligen skall få göra Snöpremiär i Trysil torsdag-söndag. Det har de längtat efter! Dessutom lite snökänsla på hemmaplan med en vitklädd Borås GIF Arena ikväll!
Tis 18.00-19.30 Tisdagsfys! Löpning, spänst, lek och styrka för alla. Blå, Röd & Svarta gruppen. Tema: Stafetter och Parstyrka. Alla föräldrar är varmt välkomna att vara med och träna tillsammans också på ett härligt pass för hela kroppen. Alla kan träna utifrån sin förmåga, Skidgång 45 min, lek 15 min, 30 min styrka i studion. Ta med inneskor.
Tor-Sön. Snöläger Trysil för Svart plus gruppen. Vi kör 6 fina skidpass tillsammans!
Fre 06.00-07.00 Fredagsfys. Månadens cirkelpass i studion. Dusch och frukost i stugan innan man drar mot jobb.

Hoppas vi ses i veckan.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest