Veckans Träningsmeny v 13

Sista tävlingen för våra Skidjuniorer i Boden i helgen och nu riktar vi fokus mot vårens alla cyklister, padelspelare, orienterare m m.  Vi fokuserar också på vår ledar/tränarutbildning på lördag! Den är till för alla ledare/tränare/föräldrar som vill göra en insats och få en bra grund i sitt ledarskap för föreningen. Alla som var med förra gången är också välkomna så att vi tillsammans kan utveckla vår verksamhet ytterligare. Vårt skidspår regnade tyvärr bort i veckan vilket innebär att vi tar lite vila för skidåkarna någon vecka. Vårschemat för dem börjar i vecka 16, tisdagen den 18/4.

Veckans meny:
Mån 18.00-19.15 MTB träning röd och svart grupp. Samling Nordskogen. Sväng in i rondellen till höger mot Nellys lager, sedan första vägen till höger igen och ca 200 m rakt fram. Ta på lampan på cykeln om ni har och ta på kläder efter väder.
Tor 17.00-18.00 MTB styrka Sjöbo hallen för Lila, röd och svart grupp. Inomhus pass för lila, röd och svart grupp.
Tor 19.00 Tränarmöte Skidor. Vi utvärderar säsongen och lägger planer för sommarträningen
Lör 09.00-13.00 Ledar/Tränar utbildning. Anmäl dig via hemsidan senast tisdag 28/3.

Hoppas vi ses i veckan!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest