Veckans träningsmeny v 14

MTB läger i Helsingborg i helgen var en fantastisk upplevelse och många starka cyklister startade upp säsongen tillsammans. Den röda och svarta gruppen fortsätter träna i veckan men den stora MTB starten för alla grupper väntar till den 17 april. Ledarna har förberett sig inför vårsäsongen med en härlig ledarutbildningsdag!
Veckans meny:
Mån 18.00-19.15 MTB träning röd och svart grupp. Samling Nordskogen. Sväng in i rondellen till höger mot Nellys lager, sedan första vägen till höger igen och ca 200 m rakt fram. Ta på lampan på cykeln om ni har och ta på kläder efter väder.
Ons 18.00-19.15 MTB träning röd och svart grupp. Samling Nordskogen. Sväng in i rondellen till höger mot Nellys lager, sedan första vägen till höger igen och ca 200 m rakt fram. Ta på lampan på cykeln om ni har och ta på kläder efter väder.

Glad Påsk!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest