Veckans träningsmeny v 46

En helt fantastisk OEvent helg ligger bakom oss. Tack till alla fantastiska funktionärer som varit med och bidragit till vår fredagsfest med Sprint by night. Kul också att se många GIF:are i farten som tävlande i helgen också. Bra fart i djurparken idag på många av våra ungdomar! Vi laddar upp för en ny, härlig träningsvecka med en nykomponerad meny och vår succe från förra veckan, Tisdagsfysen på plats för att stanna i veckomenyn;

Mån 18.00-19.15 Vinterträning MTB, Röd och Svart grupp. Samling: Bredareds Elljusspår
Tis 18.00-19.00 Funkisträning, Skidgång och styrka.
Tis 18.00-19.00 GIF stjärnorna✨ Rörelseglädje, lek, stafetter, balans och utmaningar för alla med spring i benen 🏃🏻‍♀️💨🤸🏻‍♂️mellan 5-8 år. Alla är välkomna att vara med!
Tis 18.00-19.00 FYSTRÄNING i nytt format, Tisdagsfysen! Lekfull löpning, spänst och styrketräning som passar gammal som ung, både barn och föräldrar är välkomna att vara med. Vi har Blåa, Röda & Svarta gruppen med olika träningsupplägg. Vi avslutar tillsammans med GIF stjärnorna på padelbanorna innan Röda och svarta gruppen kör styrketräning som avslutning på padelbanorna. OBS Tiderna: Blåa gruppen 18.00-19.00, Röda och Svarta gruppen 18.00-19.30. Svarta gruppen tar med sig stavar till träningen. Det här kommer bli en spännande, utvecklad Tisdagsträning för alla åldrar.
Tis 18.15-18.55 OBS!! Föräldramöte. Alla föräldrar är välkomna in i stugan under träningen. Vi informerar om vår verksamhet, snöproduktion, hur vi tänker träning och våra olika träningsgrupper.
Tor 17.00-18.00 MTB styrka Sjöbo hallen för Lila, röd och svart grupp. Inomhus pass för lila, röd och svart grupp.
Tor 18.00-19.30 Rullskidor Skate Blå. Röd och svart kör klassiskt. Tema: Balans. Vi kör också en introgrupp på torsdag för er som inte åkt så mkt rullskidor där vi tränar på balans och teknik. Alla kan vara med och åka rullskidor! Utrustning finns att hyra i GIF stugan.
Sön 09.00-13.30 Arbetsdag på arenan. Vi hjälps åt med att bygga och färdigställa arenan inför vintern. Gemensam fika kl 11.00. Sön 17.00-18.00 Söndagsfysen. Bygg bålstyrka, stabilitet och kroppskontroll! Det perfekta passet för alla idrottare i alla åldrar! Cirkelträning utomhus med Carin.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest