Veckans träningsmeny v 45

Fint jobb i spåret och underbar kamratskap av våra aktiva skidåkare i svarta plusgruppen i helgen på deras läger i Trysil. Första snölägret för vintern är nu avklarat och vi hoppas på att många vill hänga på till Idre som är nästa snöläger den 15-18 december. In och anmäl er via hemsidan. Alla kan följa med, både barn, föräldrar, GIF:are med Vasaloppsambitioner för finfin skidåkning och skidutbildning i Idre strax före jul. Anmälan stänger på söndag, 13/11. Men först har vi en spännande vecka framför oss med vårt OEvent på fredag med massor av orienterare som vi skall arrangera en fin tävling för. Vi har såklart en alldeles ny, färsk och välkomponerad träningsmeny inför veckan också:
Mån 18.00-19.15 Vinterträning MTB, Röd och Svart grupp. Bredareds Elljusspår
Tis 18.00-19.00 Funkisträning, Skidgång och styrka.
Tis 18.00-19.00 GIF stjärnorna✨ Rörelseglädje, lek, stafetter, balans och utmaningar för alla med spring i benen 🏃🏻‍♀️💨🤸🏻‍♂️mellan 5-8 år. Alla är välkomna att vara med!
Tis 18.00-19.00 ⚡️FYSTRÄNING ⚡️i nytt format, Tisdagsfysen! Lekfull löpning, spänst och styrketräning som passar gammal som ung, både barn och föräldrar är välkomna att vara med. Vi har Blåa, Röda & Svarta gruppen. Vi avslutar tillsammans med GIF stjärnorna på padelbanorna innan Röda och svarta gruppen kör styrketräning som avslutning på padelbanorna.
OBS Tiderna: Blåa gruppen 18.00-19.00, Röda och Svarta gruppen 18.00-19.30. Svarta gruppen tar med sig stavar till träningen.
Det här kommer bli en spännande, utvecklad Tisdagsträning för alla åldrar💪🤩.
Tor 17.00-18.00 MTB styrka Sjöbo hallen för Lila, röd och svart grupp. Inomhus pass för lila, röd och svart grupp.
Tor 18.00-19.30 Rullskidor Skate Blå, röd och svart. Tema: Impulser. Vi kör också en introgrupp på torsdag för er som inte åkt så mkt rullskidor där vi tränar på balans och teknik. Alla kan vara med och åka rullskidor! Utrustning finns att hyra i GIF stugan.
Fre 17.00 -23.00 OEVENT. Sprint by night. Vi behöver fler funktionärer som kan hjälpa till här. Skicka ett pm så förmedlar vi kontakt med funktionärsansvariga här.
Sön 17.00-18.00 Söndagsfysen. Bygg bålstyrka, stabilitet och kroppskontroll! Det perfekta passet för alla idrottare i alla åldrar! Cirkelträning utomhus med Carin.

Hoppas vi ses under veckan!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest