Veckans träningsmeny v 44

Full fart på arenan i veckan, både på träningar och i våra byggprojekt. Vi tar lite novemberlovsledigt för Funkisgruppen och GIF-Stjärnorna i veckan men övriga grupper tränar som vanligt. Svart plus gänget drar på läger till Trysil på torsdag så där blir det snöpremiär för dem. Veckans träningsmeny ser ut som följer:
Mån 18.00-19.15 Vinterträning MTB, Röd och Svart grupp. Bredareds Elljusspår
Tis 18.00-19.00 Barmarksträning Blå, Röd & Svart grupp Löpning med pannlampa 🔦 Tema: Halloweenspökjakt 🎃👻
Tor 17.00-18.00 MTB styrka Sjöbo hallen för Lila, röd och svart grupp. Inomhus pass för lila, röd och svart grupp.
Tor 18.00-19.30 Rullskidor Skate Blå, Röd och Svart grupp. Tema: Balans och viktöverföring. Rullskidor prova på; Introgrupp på torsdag för er som inte åkt så mkt rullskidor där vi tränar på balans och teknik. Alla kan vara med och åka rullskidor! Utrustning finns att hyra i GIF stugan.
Hoppas vi ses under veckan!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest