GIF Jakten/ GM Rullskidor 2024

Söndagen den 15 september välkomnar vi alla rullskidsvänner till årets Götalandsmästerskap på rullskidor i samband med GIF Jakten. Vi skall upprepa fjolårets succetävling med utmanade tävlingsbanor, fint värdskap och fina prestationer uppe på Knektås.

Tävlingsformatet är backprolog klassisk stil, 1,8 km – 3 km uppför Knektåsberget. Därefter väntar en jaktstartstävling i klassisk stil på vår 1,3 km långa rullskidbana. Startordningen här baseras på backprologens resultat. Första tjej/kille som går i mål på jaktstarten blir då också Götalandsmästare.

Inbjudan kommer publiceras här.
PM kommer publiceras här omkring den 12 september.
Resultatlista kommer publiceras här

Varmt välkomna till GIF Jakten!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest