Ledarmöte

För tredje året i rad så bjuder vi in till ett ledarmöte lördagen den 13 april för hjälptränare, ledare och föräldrar som vill kliva in i ledarrollen i alla våra idrotter. Det är en fin förmiddag att träffas mellan grupperna, och vi har en rad intressanta ämnen på agendan:

  • Vår värdegrund och hur lever vi den?
  • Träningsupplägg – hur skapar vi en tydlig grundplan för våra träningar? 
  • Tryggare Idrottsmiljöer
  • Pedagogik för barn med olika förutsättningar
  • Ungdomsledare


Vi startar kl 09.00 och håller på fram till ca 13.00. Därefter bjuds ni på lunch och vi avslutar dagen med ett gemensamt träningspass och är klara till ca kl 15.00. Dagen är anpassad för att både nya föräldrar/ledare och mer rutinerade ledare skall få ett bra utbyte av programmet och av varandra för att vi tillsammans skall utveckla vår verksamhet ytterligare. 

Anmäl dig via formuläret nedan senast måndagen den 8 april! 

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest