Dags att beställa våra unika tävlingskläder för cyklister senast 4 april – enda chansen 2024!

Nu är det dags för årets beställning av av våra populära, exklusivt producerade cykelkläder! De är tryckta i Borås GIFs färger med sponsorloggor för att särskilt passa tävlande cyklister. Beställning kan bara ske en gång per år eftersom produktionen sker utifrån antal beställningar.
Vi behöver din beställning senast 4 april! Detta för att hinna få kläderna till juni.

Det finns tre plagg att välja mellan. Cykelbyxa och cykeltröja finns för både barn och vuxna (unisex) medan cykelvästen och bara finns i vuxenstorlekar (unisex).

När man bestämt vilka plagg man ska beställa gör man det genom att klicka i önskad artikel och storlek i nedan formulär. Priserna ser du i översiktsbilden nedan. Beställning är bindande och betalning sker vid upphämtning av kläderna. Vi meddelar när kläderna är klara för upphämtning. Men notera: vid för få beställningar (under 5st av en artikel) kan vi inte garantera tillgång då detta är specialproduktion.

Om du behöver beställa mer av en artikel i samma storlek ber vi dig skicka in ett formulär till. Tack!

Utöver de specialsydda cykelkläderna som ni ser här ovanför finns fina Borås GIF t-shirts, shorts, tights etc ALLTID att beställa via Intersport året om och som självklart också passar cyklister. Gå bara in på https://team.intersport.se/boras-gif-skidor och beställ där! Där finns nu även till exempel en enklare cykelbyxa i svart!

>>BESTÄLLNINGSPERIOD AVSLUTAD<<

BESTÄLLNING CYKELKLÄDER TÄVLING

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest