Ny omgång för träningsgrupp – 65+

I vår 65+ grupp vill vi skapa förutsättningar för alla över 65 år att komma in i vår träningsgemenskap. Vi vill skapa möjligheter för pensionärer till en bättre hälsa och utökad social gemenskap. Utifrån det projekt vi har kört i vinter med fint stöd från RF Sisu och Svenska Skidförbundet erbjuder vi nu en fortsättning under våren.

Vi erbjuder två olika grupper för alla som vill komma igång med rörelse, motion och träning:

–> 65+ Komma igång gruppen som stimulerar rörelse och bygger styrka

–> 65+ Utvecklingsgruppen som har en rörelse-/motions grund med sig och vill utveckla sin rörelseförmåga och styrka

Vi tränar på onsdagar, 65+ Komma igång mellan 09.00-10.15 och 65+ Utvecklingsgruppen mellan 10.30-11.45. Träningspassen varieras mellan utomhusträning och inomhusträning i vår träningsstudio. Passen har olika teman varje vecka och det kan vara stavgångspass, styrkepass, rörlighetspass o s v. All träning anpassas efter gruppen så att var och en får en lagom utmaning varje vecka. 

Vårterminen har 7 tillfällen och börjar den 10 april. Alla deltagare betalar medlemsskap och aktivitetsavgift i Borås GIF, 750 kr/år. Som medlem och deltagare i 65+ gruppen får du fri tillgång till vår studio under vårterminen och 7 tränarledda pass. Vår fystränare Carin Serrander, med lång erfarenhet och utbildning inom träning, kommer specialanpassa träningen för grupperna och individernas unika förutsättningar. 

Efter träningen så samlas man för enklare fika i stugan som klubben bjuder på. 

För att få bästa träningssupport så finns det endast 20 platser per grupp så först till kvarn gäller. Vi ser att varje grupp skall ha minst 10 anmälda för att få till en bra grupp, annars så slår vi ihop gruppen och anpassar träningen därefter. 

Anmälan görs via nedan formulär

Frågor/funderingar, ring Carin Serrander, 070-6240284.

Varmt välkommen med din anmälan! 

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest