Veckans Träningsmeny v 12

Fina framgångar på ett härligt GM i Kimstad i helgen för våra Skidåkare. På arenan smälter nu snön bort och vårt största tack till Snöhjältarna och Pistmaskinsförarna som skapat drömlika förhållanden på arenan i vinter. Därför passar det bra att vi på tisdag återigen skapar världens bästa Skidavslutning för alla skidåkare och föräldrar. Anmälan stänger ikväll så in på hemsidan och anmäl er.

Veckans meny ser ut som följer:
Tis 17.45-20.00 VÄRLDENS BÄSTA SKIDAVSLUTNING! Nu skall vi tillsammans fira av en fin skidsäsong tillsammans och ha en rolig kväll på vår arena. Snön har ju smält bort så årets avslutning sker med träningskläder och löparskor på fötterna. Både barn och föräldrar tävlar och har kul tillsammans i olika utmaningar och därefter har vi prisutdelning och något gott att äta inne i stugan.
Ons 18.00-19.00 MTB styrka för Lila, röd och svart MTB grupp. Vi kör cykelstyrka i vår studio.
Fre 06.00-07.00 Fredagsfys. Styrketräning i Studion tillsammans. Dusch och frukost i stugan innan man drar mot jobb.
Sön: Västgötaloppet Sprint DM Fri stil. Anmälan senast tisdag 19/3.
Sön 17.00-18.00 Skidstyrka i studion

Hoppas vi ses i veckan.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest