Borås Skidfestival 2024

Vilken fest vi hade tillsammans i helgen under den 11:e upplagan av Borås Skidfestival 2024. Superkul med parstafett tillsammans, den är kvar för att stanna. Dessutom helt otroligt rafflande spurter i jaktstarten. Vi hoppas ni har haft en fin skidhelg hos oss och vår hovfotograf, Magnus Bylund på Honest Communication har samlat en finfin bildskatt från lördagens tävlingar på länken nedan:

Bildbank Borås Skidfestival 2024
Bilderna är fria att använda så länge ni anger Foto: Magnus Bylund
Stort tack för att ni kom och tävlade hos oss!

Borås GIF

Vi utvecklar konceptet vidare och på vår Ungdomsstyrelses önskemål så inleder vi årets Skidfestival med en Parsprintstafett, mixade lag lördag morgon för alla Ungdomsklasser. Anmälan är nu stängd och uppdaterade startlistor har ni nedan.
Etapp 2 är en Fristilstävling lördag em och på söndag avgörs allt med en jaktstart i klassisk stil. För Juniorer och Seniorer så är det Sprinttävling individuellt på lördag och jaktstart i klassisk stil på söndagen.

Inbjudan hittar ni här: Inbjudan BS 2024
PM PM BS 2024

Söndag:
Banskisser Söndag Banskisser Söndag
Startlista söndag: Startlista Etapp 3 Borås Skidfestival 240114(uppdaterad 240114)
Spårkörning söndag. Vi har fräst över ytan kl 17.30. Vi väntar in minusgraderna för att få snön att torka upp och frysa till lite innan slutpreparering görs inför söndagen. Men med tanke på hur fuktig snön har varit idag lutar det ändå mot någon variant av klistergrund imorgon. Vi får se hur temperaturen utvecklas under kvällen och natten. Vi kommer lägga ett spår i varje åkriktning imorgon och övrig spåryta för att kunna köra om på, utan spår.
Resultat Resultat söndagsetapperna och totalen

Lördag:
Startlista Sprintstafett Lördag Startlista Parstafett Borås Skidfestival 240113 (uppdaterad 240113)Startlista Sprintprolog JR samt Etapp 2 Ungdom Lördag Uppdaterad 23.50 240113 Startlista Etapp 2 Borås Skidfestival 240113
Banskisser Lördag Banskisser Lördag
Resultat Parsprintstafett lördag.
Resultat Etapp 2 Lördag
Resultat Sprintfinaler Lördag D/H 17-20

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest