Veckans Träningsmeny v 48

Snöproduktionen är igång och det har blivit massor av fin snö vid Knektås redan. Vi flyttar om spjuten söndag kväll för att fortsätta bygga ut sträckan från start. P g a snöproduktion så är elljuset avstängt och man får inte gå nära snökanoner i drift. Stora krafter i vatten- och luftslangar som kan vara väldigt farliga vid felaktig hantering, så inga obehöriga skall vistas i närheten av våra snökanoner, snöspjut, tack för er försiktighet. Vi gör också lite justeringar i träningsschemat p g a detta. Svart plus gänget njuter dessutom av skidläger i Idre hela veckan och resten av skidåkarna ansluter på torsdag.
Tis 18.00-19.00 GIF stjärnorna✨ OBS: Inomhusträning i stugan nu på tisdag. Rörelseglädje, lek, stafetter, balans och utmaningar för alla med spring i benen 🏃🏻‍♀️💨🤸🏻‍♂️mellan 5-8 år. Alla är välkomna att vara med!
Tis 18.00-19.00 FunkisTräning. Lek, spänst och styrka i studion på onsdag, endast inomhuskläder.
Tis 18.00-19.30 Tisdagsfys! OBS: TA MED PANNLAMPA och stavar!! Skidgång, lek och styrka för alla. Blå, Röd & Svarta gruppen. Tema: Korta intervaller/Överkroppsstyrka. Alla föräldrar är varmt välkomna att vara med och träna tillsammans också på ett härligt pass för hela kroppen. Alla kan träna utifrån sin förmåga, Fysisk träning 45 min, lek med GIF Stjärnorna, 30 min styrka i studion. Ta med inneskor.
Ons 18.00-19.00 MTB styrka för Lila, röd och svart MTB grupp. Vi kör cykelstyrka i vår studio.

Läger Idre Fjäll torsdag-söndag för delar av skidgänget.

Vi hoppas på skidåkning på Borås GIF arena från torsdag kväll.
Tor 18.00-19.00 Skidor Fri stil, Blåa gruppen, Tema: Balans/Skidstyrka
Tor 18.00-19.30 Skidor Fri stil, Röda och Svarta gruppen, Tema: Balans/Skidstyrka
Fre 06.00-07.00 Fredagsfys. Månadens cirkelpass i studion. Dusch och frukost i stugan innan man drar mot jobb.
Sön 17.00-18.00 Cirkelträning med Maria. Vi kör styrka i studion tillsammans

Hoppas vi ses i veckan!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest