Veckans Träningsmeny v 46

Vilken orienteringsfest vi har fått uppleva i helgen. En fantastisk funktionärsinsats av så många i vår förening i fredags med över 2100 orienterare som var med och njöt av vårt arrangemang. Tack till alla som var med och hjälpte till! Kul också att en hel del GIF:are har varit med och sprungit också.
Bingolotter och Julkalendrar finns nu på plats i stugan. Vår förväntan är att alla familjer tar minst ett kuvert med 3 bingolotter och 1 kalender och säljer det för föreningen. Det är årets enda försäljningsinsats för oss. För MTB cyklisterna så kan man hämta sitt kuvert under tisdagar eller torsdagar kl 17.50 så kan vi dela ut dem på våra andra träningar. Veckans meny ser ut enligt nedan.
Mån 18.00-21.00 Borås GIF Knektås. Fördjupningsarbete med Ulla Thorslund kring Tryggare Idrottsmiljöer. Obligatoriskt för alla tränare i Borås GIF.
Tis 18.00-19.00 GIF stjärnorna✨ Rörelseglädje, lek, stafetter, balans och utmaningar för alla med spring i benen 🏃🏻‍♀️💨🤸🏻‍♂️mellan 5-8 år. Alla är välkomna att vara med!
Tis 18.00-19.00 FunkisTräning. Skidgång, spänst och styrka.
Tis 18.00-19.30 Tisdagsfys! Skidgång, spänst, lek och styrka för alla. Blå, Röd & Svarta gruppen. Tema: Skidgångsintervaller/Bålstyrka. Alla föräldrar är varmt välkomna att vara med och träna tillsammans också på ett härligt pass för hela kroppen. Alla kan träna utifrån sin förmåga, Fysisk träning 45 min, lek med GIF Stjärnorna, 30 min styrka i studion. Ta med inneskor.
Ons 18.00-19.00 MTB styrka för Lila, röd och svart MTB grupp. Vi kör cykelstyrka i vår studio.
Tor 18.00-19.00 Nybörjarkurs rullskidor. Alla från 7 år och uppåt är välkomna. Rullskidor och stavar finns att hyra på plats, ta med hjälm. Vi tränar balans och åkteknik tillsammans på ett lekfullt sätt.
Tor 18.00-19.00 Rullskidor Fri stil, Blåa gruppen, Tema: Intervaller/Stafetter
Tor 18.00-19.30 Rullskidor Fri stil, Röda och Svarta gruppen, Tema: Intervaller/Stafetter
Fre 06.00-07.00 Fredagsfys. Månadens cirkelpass i studion. Dusch och frukost i stugan innan man drar mot jobb.
Lör 09.00-13.00 Arbetsdag i Stugan. Vi förbereder inför vintern och putsar på MTB spåren.
Sön 17.00-18.00 Cirkelträning med Carin. Vi kör styrka i studion tillsammans

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest