Borås MTB Challenge 2023

Vi ser fram emot att få välkomna alla MTB cyklister till Borås MTB Challenge 2023, en deltävling i Västgötacupen. Söndagen den 20 Augusti skall ni få utmana er själva och varandra på vår tävlingsbana. Lite nybyggnation till i år har vi också gjort på den tredje loopen med ytterligare stigpartier där. Anmälan görs via sportstiming senast den 15 augusti. Vi gör också tävlingspremiär i vår nybyggda pumptrack genom den nya tävlingen, Borås Pumptrack Challenge, se separat inlägg om den tävlingen. Det kommer bli full gas i pumptracken denna dag också! Inbjudan hittar ni nedan.

Inbjudan hittar ni här: Borås MTB Challenge Inbjudan 230718
Spårkartor och skisser hittar ni här: Kartor Boras MTB Challenge 230718
PM publiceras här. PM Borås MTB Challenge 230817
Startlista publiceras här
Resultatlista publiceras här

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest