GIF Jakten 2023

Varmt välkomna till premiären av GIF jakten, söndagen den 18 juni. Vi vill se alla Götalands rullskids-ungdomar utmana varandra på rullskidor under 2 etapper. Etapp 1 är vårt klassiska Knektås climb, ett backrace i klassisk stil med en fin stigning på upp emot 2,8 km. Sedan väntar en jaktstart i fri stil på vår rullskidbana. Tätt och utmanande och samtidigt roligt och avslappnat! Vi skall skapa en härlig tävlingsdag tillsammans på Borås GIF Arena. Anmäl er senast den 15 juni via tävlingskalendern, https://ta.skidor.com/EventDetails.aspx?EventID=14727&orgid=1285

Inbjudan hittar ni här: Inbjudan GIF Jakten
Startlista har ni här: Startlista Etapp 1 GIF Jakten
PM hittar ni här med all viktig information: PM GIF Jakten
Resultatlista publiceras här efter genomförda lopp.Resultatlista Etapp 1
Startlista Jaktstart: Startlista Jaktstart
Resultatlista total efter etapp2: Resultatlista GIF Jakten totalt

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest