Anmälan för vårterminen 2023 i MTB

Varmt välkomna till anmälan för vårterminen i MTB som startar den 17 april! Nu är vi snart ute och cyklar i skog och på stig!

Vi öppnar anmälan här på webben på söndagen den 12 februari klockan 18.00 och stänger anmälan den 26 februari klockan 23.59. Boka in tiden i kalendern redan nu, platserna är begränsade och kommer att gå åt i vissa grupper!

Anmälan sker efter en viss turordning, som följer:

Först till kvarn. Klockslag och datum på när din anmälan kommer in avgör köordning.
Barn som var med i höstas har förtur. Alltså, endast intag av nya barn om det finns platser kvar.
Barn till de föräldrar som ställer upp som ledare/hjälptränare har också förtur.

Om grupperna blir fulla så kan vi naturligtvis öppna fler, det vi behöver i så fall är fler ledare. Så om du vill anmäla ett barn och tänker att du ändå kommer att vara på Borås GIF Knektås varje måndag, så kan du ju vara med som ledare/hjälptränare.

Alla som anmäler sina barn har obligatorisk närvaro som funktionär en gång på våren (Västgötaloppet den 14 maj) och en gång på hösten (Borås MTB Challenge i augusti). Kan man inte dessa datum förväntar vi oss att man kommer på arbetsdagarna som anordnas under vår och höst. Tänk på att anmälan är bindande och planeringen görs utifrån att du är med. Självklart är vi oerhört tacksamma om man kan vara med på både tävlingar och arbetsdagar och ännu bättre om fler i familjen kan hänga på 🙂

Väl mött i geggan och på stigen!

//Borås GIF Knektås

–> Anmälan är nu stängd <–

Anmälan MTB vår 2023

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest