Veckans Träningsmeny v 11

Fin gemenskap och fina prestationer av GIF Ungdomarna uppe på Volkswagen cup i helgen! Bra jobbat allihop när ni representerat Västergötland i helgen. Stort tack också till Fredrik Johansson som representerade GIF på ledarsidan. Så viktigt att vi har ledare som ställer upp en helg så att alla Västergötlands skidtalanger får med sig dessa minnen för livet som det är att få uppleva en helg av det slaget!
Nya upplevelser väntar i veckan och inte minst på tisdag då vi arrangerar Barnens Vasalopp. Alla är välkomna att vara med på Barnens Vasalopp på tisdag, oavsett om man har tränat hos i vinter eller ej. Anmälan gör man på plats på tisdag kväll från kl 18.00.

Träningsmenyn för veckan ser ut enligt följande:
Tis 18.00-19.00 Barnens Vasalopp för alla mellan 0-12 år. Klassisk stil, 3 olika banlängder, medalj till alla efter målgång. Samling kl 18.00, första start 18.30 (gemensam start) (Ingen träning för GIF Stjärnor och blåa gruppen på tisdag utan Barnens Vasalopp blir träningen)
Tis 18.00-19.30 Skidor Svart grupp Klassisk stil (!!)Tema: Tempoväxlingar (För er som inte arrangerar Barnens Vasalopp.)
Ons 18.00-19.00 Skidskytteträning för er som föranmält er i gruppen. Ta med skidor och stavar, övrig utrustning finns på GIF.
Torsdag 18.00-19.15 Skidträning Blå Grupp. Fri stil. Tema: Starter, spurter, kurvtagning
Torsdag 18.00-19.30 Skidträning Svart Grupp. Fri stil. Tema: Starter, spurter, kurvtagning
Lör-Sön DM tävlingar Tranemo. Anmälan via Idrotten Online senast tisdag 15/3.
Sön 17.00-18.00 Skidstyrka Skate.

Hoppas vi ses i veckan!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest