Dags att beställa cykelkläder – senast 12 mars!

Nu är det dags för årets beställning av cykelkläder! Vi har specialsydda kläder i Borås GIFs färger så beställning kan bara ske en gång per år.
Vi behöver din beställning senast lördag 12 mars! Uppdatering: Webshoppen nu stängd för klädbeställning

Utprovning av storlekar kan göras torsdagen den 10 mars kl 18-20 i klubbstugan på Knektås. Det finns fyra plagg att välja mellan. Cykelbyxa och cykeltröja finns för både barn och vuxna medan cykelväst och den nya cykeljackan bara finns i vuxenstorlekar.
När man bestämt vilka plagg man ska beställa gör man det via vår webshop, men betalning sker först vid upphämtning av kläderna. Vi meddelar när kläderna är klara för upphämtning. De hämtas och betalas på Henrikssons Cykel & Sport på Verkstadsgatan 12 i Borås. Vid för få beställningar av en artikel kan vi inte garantera tillgång då detta är specialproduktion.

Om några veckor kommer vi även att ta upp beställningar på sommarkollektionen med t-shirt, shorts, tajts, hoddies etc. Sommarkollektionen kommer från ett standardsortiment så det kan bli ytterligare möjligheter till beställningar senare under året.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest