Veckans Träningsmeny v 48

Finfina träningsupplevelser som vi fick dela med varandra i veckan. Härlig cykling i måndags, varm och kärleksfull höstavslutning för Funkis träningen i tisdags och snödränkt rullskidåkning i torsdags! Nu laddar Snöhjältarna för att bädda in arenan i vitt guld i veckan. 🤩 När vi producerar snö så måste vi ha vårt elljus avstängt tyvärr. Därför blir veckomenyn en riktig specialare den här veckan med pulkarace och varm choklad på torsdag i KajsaBacken, Sparsör för både GIF stjärnor, Blåa och Svarta gruppen!!
Mån 18.00-19.15. MTB röda och svarta gruppen. Löpning/Styrka, obs inga cyklar👍. Samling 17.50 Bredareds elljusspår
Tis 18.00-19.00 GIF stjärnorna✨ Rörelseglädje, lek, stafetter, balans och utmaningar för alla med spring i benen 🏃🏻‍♀️💨🤸🏻‍♂️mellan 5-8 år. ⚡️Ta med pannlampa⚡️🔦
Tis 18.00-19.30 Barmarksträning Blå&Svart grupp TrailLöpning/Snölufs☃️ ⚡️Ta med pannlampa⚡️🔦
Tor 18.00-19.15 Samling Kilsskolan, Sparsör för GIF✨, Blåa och Svarta gruppen. Snowracer och Pulka kväll i Kajsa backen🤩 Vi njuter av nyfallen snö och avslutar denna alternativa träning med Varm Choklad👌 Bra om föräldrar är med denna kväll och stöttar upp då många ledare är på lägret i Idre.
Många är ju på vårt GIF läger i Idre Tor-Sön så därför tyckte vi att både GIF stjärnor, Blåa och Svarta gruppen kunde få en egen specialträning i KajsaBacken. Nästa vecka laddar vi sedan för Skidträningspremiär. Då blir det ungdomarnas drömpass som de beslutade om på senaste Ungdomsstyrelse mötet!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest