Arbetsdag och Snöhjälteutbildning

Stort tack till alla som var med och bidrog till att göra våra arena ännu finare i lördags. Fantastisk energi och arbetskraft från både våra ungdomar och föräldrar. Snökanonerna är nu framplockade och vi är laddade inför vintern. Ambitionen är att kunna skapa ett fint och långt konstsnöspår så fort kylan kommer till Knektås. Det är ett utmanande arbete och vi behöver därför fler snöhjältar inför vintern. Tillsammans skapar vi fina förutsättningar för en bra och utvecklande verksamhet i vinter. Lördagen den 20 november kl 09.00-13.00 har vi vår nästa arbetsdag och då kör vi också en utbildning för alla gamla och nya snöhjältar. Boka därför datumet redan nu. Anmäl gärna ditt intresse för att hjälpa till med snöproduktionen i vinter genom att maila:

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest