O Event 2021 – Fredag 12 november

När nu restriktioner är borttagna så är vi så glada att få kunna arrangera både läger, tävlingar och träningar utan restriktioner. Det här skapar ju möjligheter till ännu bättre Gemenskap och Glädje i Borås GIF.
Vi är därför också glada över att vi återigen kan få arrangera O Event tillsammans med våra kompisar i IK Ymer och Hestra IF. Vi står som värd för OEvent Sprint by Night fredag 12 november, en natt-sprint orientering på fredagkvällen. Vi brukar ha mellan 1500 – 1700 deltagare denna fredag kväll vilket gör det här till ett stort och viktigt arrangemang för föreningen. Start och mål arena kommer i år att vara vid Alidebergsbadet.
Ett första funktionärsmöte inför OEvent hålls på tisdag 12 oktober kl 19.30 i GIF Stugan. Har du möjlighet att ställa upp som funktionär här, maila till tävlingsledare Thomas Almgren, . Det finns uppgifter för alla och det handlar om ca 17.00-21.00 fredagen den 12 november.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest