Anmälan Idre läger

Till helgen drar vi mot Nässjö för barmarksläger men redan nu planerar vi för ett härligt skidläger uppe i Idre Fjäll. Torsdag till söndag 2-5/12 åker vi till Idre tillsammans. 1 pass torsdag, 2 pass fredag och lördag samt 1 pass på söndag är planen. Vi åker gemensamt i stor buss och vi lagar all mat tillsammans i de 6 lägenheterna som är bokade till oss i ett stort hus. Alla deltagare delas in i matlag som sedan får ansvar för en måltid var. Huset ligger på Dähliehöjden och heter Bergänget med ca 50 m gångväg till spåren. Ni kan läsa mer om boendet här: Boende Idre .
Boende, Spårkort, All mat, Bussresa, grymma tekniktips och massor av härlig träning och gemenskap ingår i priset. För alla vuxna, 21 år och över betalar man 2400 kr och för ungdomar, under 21 år, betalar man 1500 kr (Klubben subventionerar lägeravgiften för ungdomarna). Alla är välkomna, oavsett ålder och kunskapsnivå.
Vi har totalt 50 platser bokade så skynda er med anmälan. Anmälan (och betalning) skall dock göras senast 31 oktober då  vi behöver bekräfta bokningen till Idre i tid. Ni anmäler er via länken här; Idreanmälan 2021 Betalning av lägeravgiften görs via Swish, 123 216 7278. Ange namn på deltagarna som betalningen avser i meddelandet.

Hoppas vi ses i Idre, det kommer bli fantastiska dagar tillsammans i vinterparadiset!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest