JulKaramellen 2023

Stort tack till alla deltagare, ledare, föräldrar och funktionärer för en härlig Julkaramellskväll!
Här hittar ni resultatet från tävlingen: Resultat Julkaramellen 231222

Hoppas vi ses igen på Borås Skidfestival den 13-14 januari 2024!

Inför tävling:
Vi har laddat om och laddar för ny tävling imorgon fredag 22/12. Vi har fått nysnö och lite regn idag men imorgon skall det frysa på och komma mer nysnö uppe på konstsnöbädden. Vi hoppas på en gnistrande fredag kväll på Borås GIF Arena imorgon.

Vi har gjort en ny lottning och uppdaterad startlista har ni nedan. Fortsatt några fel i startlistan… det ska bl a finnas en paus på ca 15 min innan 13-14 klasserna startar. Det för att de äldre klasserna skall kunna testa skidor och vallor på banan i det mellanrummet. Banan är öppen mellan ca 19.30-19.50 för skid- och bantest.

Vi laddar för den sjunde upplagan av JulKaramellen på nytt datum istället då, fredagen den 22 december 2023. Vi startar upp en ny, härlig skidsäsong i Västergötland och södra Sverige.  Som Jultraditionen numera bjuder så öppnar Borås GIF upp säsongen för alla tävlingssugna ungdomar! Första start kl 18.30 i Marschallernas sken. Tävlingspremiär+Julmys= JulKaramellen!! 

2 nyheter i årets upplaga.

  1. Varje ungdomsklass har en vanlig K/T klass men varje åldersklass har också en Motionsklass. I motionsklassen anmäler man sig om man vill köra tävlingen men inte få någon tid i resultatlistan.
  2. Öppen klass. Vi gör premiär med Funkis kompisarna som kör ett snöskolöpar race i den öppna klassen. Den här klassen är öppen för alla med olika funktionshinder att anmäla sig till oavsett om man åker skidor eller springer med snöskor. Kul att ännu fler får ta del av vårt julmys denna tisdags kväll.

Nedan publicerar vi dokument inför och under tävlingarna:

UPPDATERADE DOKUMENT KOMMER UNDER TISDAGEN.

Inbjudan hittar ni här Inbjudan JulKaramellen 2023
PM hittar ni här OBS uppdaterad 231221 PM JulKaramellen 2023
Startlistan uppdateras på nytt 221222 runt kl 12.00. OBS uppdaterad 231221 231222-Startlista JulKaramellen
Banskisser hittar ni här OBS uppdaterad 231221 Banskisser JulKaramellen 23
Resultat listan hittar ni här. Resultat JulKaramellen

 

Liveresultat

 

Varmt välkomna på Julens skidfest!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest