Anmälan för höstterminen 2023 i MTB

Varmt välkomna till anmälan för höstterminen i MTB som startar nu på måndag den 14 Augusti! Nu startar vi snart upp en fin höst tillsammans! Ni som har varit med i våra MTB grupper under våren 2023 behöver inte anmäla er på nytt, ni har er plats kvar. Anmälan gäller endast NYA cyklister som vill börja träna med oss i höst och i mån av plats i grupperna. 

Anmälan är nu öppen och ni fyller i alla uppgifter i formuläret nedan. Gör er anmälan så fort som möjligt, platserna är begränsade!

Ev platser i resp grupp tilldelas efter en viss turordning, som följer:

Först till kvarn. Klockslag och datum på när din anmälan kommer in avgör köordning.
Alltså, endast intag av nya barn om det finns platser kvar.
Barn till de föräldrar som ställer upp som ledare/hjälptränare har också förtur.

Om grupperna blir fulla så kan vi naturligtvis öppna fler, det vi behöver i så fall är fler ledare. Så om du vill anmäla ett barn och tänker att du ändå kommer att vara på Borås GIF Knektås varje måndag, så kan du ju vara med som ledare/hjälptränare.

Alla som anmäler sina barn har obligatorisk närvaro som funktionär en gång på vintern (Servering i stugan under skidsäsong) och en gång på våren (Västgötaloppet maj – 24). Kan man inte dessa datum förväntar vi oss att man kommer på arbetsdagarna som anordnas under vår och höst. Tänk på att anmälan är bindande och planeringen görs utifrån att du är med. Självklart är vi oerhört tacksamma om man kan vara med på både tävlingar och arbetsdagar och ännu bättre om fler i familjen kan hänga på 🙂

Väl mött i GIF Skogarna !

//Borås GIF Knektås

Anmälan MTB Höst 2023

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest