Veckans träning v 25 – Avslutning

Härlig helg med premiär för rullskidtävlingen GIF-Jakten! Dessutom så har vi haft Yoga premiär i studion i veckan som gått.
Vi går in i sommartider och kör därför traditionsenligt KM med sommaravslutning för MTB gänget imorgon måndag. Sedan drar ju GIF Sportscamp igång imorgon med över 40 ungdomar som intar vår arena tillsammans med våra ungdomsledare! Vi tar sedan några veckors sommarledigt och kör egen träning innan vi drar igång igen tillsammans i vecka 33.
Mån 18.00-19.30 MTB sommaravslutning. Klubbmästerskapen i MTB med olika slingor för alla grupper. Vi skall även försöka oss på en premiärtävling i vår pumptrack för de som vill.
Mån-Tor GIF sportscamp för alla som föranmält sig till det
Sön 09.30-12.30 Midsommarpasset rullskidor klassiskt. Alla som vill, ungdomar och vuxna är välkomna att hänga på och njuta av Sjuhäradsbygden tillsammans. Långpass klassisk stil med fikastopp på vägen. Följebil går med så att man kan anpassa längden på passet till alla.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest