Veckans Träningsmeny vecka 10

Underbart med Barnens Vasalopp igår på vår arena. Kul att se så många nöjda barn och föräldrar i solen på arenan igår! Det är ju fortsatt en del kvar av säsongen men redan nu har vi börjat uppladdningen inför Världens Bästa Skidavslutning! Boka därför lördagen den 18 mars och skynda er in och anmäl er på hemsidan!

Veckans meny:

Tis 18.00-19.00 GIF stjärnorna✨ Rörelseglädje, lek, stafetter, balans och utmaningar på skidor för alla 🏃🏻‍♀️💨🤸🏻‍♂️mellan 5-8 år. Alla är välkomna att vara med! Skidor finns att hyra, var ute i god tid om ni behöver hyra skidor på tisdag.
Tis 18.30-19.30 Blå grupp, Skidåkning klassisk stil. Tema: Frekvens/Intervaller/Stafetter
Tis 18.30-20.00 Röd/Svart grupp, Skidåkning klassisk stil. Tema: Frekvens/Intervaller/Stafetter
Tor 17.00-18.00 MTB styrka Sjöbo hallen för Lila, röd och svart grupp. Inomhus pass för lila, röd och svart grupp.
Tor 17.30-19.30 Poängjakten Hestra IF. Samling 17.30 vid Hestrastugan. Parstafett Fri stil! Anmäl er via Hestra IF:s hemsida direkt. De lottar in alla i lag. Nu ska vi fånga massor av poäng på torsdag tillsammans. 🤩
Lör Lidköpingsloppet, Lidköping. Anmäl er via tävlingskalendern.
Sön Skidstyrka med Carin. Bra styrkepass på skidorna!

Hoppas vi ses i veckan!

 

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest