Klassikerskidan 2023

Onsdagen den 1 mars arrangerar vi Klassikerskidan på Borås GIF Arena. Det blir en mysig skidfest med krispiga skidspår, en flack, fin bana och skidåkning i marschallernas sken. Utmana dig själv, din bästa vän, din kollega på jobbet eller varför inte mannen/kvinnan i ditt liv. Gemensam start kl 18.00 för både 18 km loppet samt 5,4 km loppet. Efter loppet så blir det After Ski med våffelfest inne i stugan. Vi kommer ha en bana på 1,8 km på onsdag som alla skall köra 10 varv på, total sträcka blir alltså 18 km. Prova på loppet blir 3 varv, d v s 5,4 km. Vi kommer ha funktionärer som hjälper dig med varvräkningen. Loppet är öppet för alla som vill testa på att åka längdskidor. Vi kommer ha en klass på 18 km loppet där vi tar tid och en klass utan tidtagning.  Det finns också ett begränsat antal skidutrustningar att hyra vid Borås GIF Arena. Var ute i god tid om ni vill hyra utrustning denna kväll.

Varmt välkommen med din anmälan som du gör via länken: https://app.tickset.com/e/klassikerskidan2023

Inbjudan hittar du här: Inbjudan Klassikerskidan 2023

Vi är laddade för en fin skidkväll tillsammans!

Nedan finner ni resultaten från Klassikerskidan:
Resultat Klassikerskidan 2023_2

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest