Veckans Träningsmeny v 51

Det lackar mot jul och det innebär ju att det är dags för vår alldeles egna JulKaramellen. På tisdag är det äntligen dags för skidtävling på Borås GIF Arena igen. Då kommer ca 170 startande att tävla på vår arena. Det är sista tränings/tävlingspasset vi gör innan vi tar lite julledigt.
Det är kul att så många GIF åkare tar chansen att få testa på att tävla på skidor också. Vi har samling för er kl 17.30 och vi har flera klubbvärdar i GIF tältet vid Målboden, som tar hand om de aktiva och ser till att de får på sig nummerlapp och kommer till start. Några av våra äldre aktiva finns också på plats och kommer åka banan med de yngre åkarna kl 17.45 resp 18.00 så se till att vara i god tid innan dessa klockslag så får de chansen att testa banan en gång innan de ska starta. Banan stänger helt för teståkning kl 18.25 då första start går kl 18.30.
All information om tävlingen hittar ni här.
Vi startar upp träningen tillsammans igen den 10/1- 23 men det finns ju gott om tid att träna tillsammans på vår fina arena ändå under helgerna! Snöhjältarna och Pistmaskinshjältarna kommer göra allt de kan för att skapa så fina spår det bara går under jul och nyårshelgerna.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest