Pizzakvällar

En gång i månaden arrangerar vi pizzakvällar på GIF. Det här är ett av ungdomsstyrelsens egna önskemål. Fredagen den 2 september är det pizzakväll för alla tjejer och vi samlas kl 18.00 på Borås GIF Arena. I oktober är det pizzakväll för alla killar och i november så är det pizzakväll för alla tillsammans.

Alla tjejer i våra olika träningsgrupper och idrotter är varmt välkomna på fredag. Det är ungdomarna själva som bestämmer programmet för kvällen men ta på er lediga kläder då vi gör någon aktivitet utomhus tillsammans innan vi intar stugan och äter pizza tillsammans runt kl 20.00. Vi räknar med avslut ca 21.00. Man kan bara dyka upp och ingen föranmälan krävs. Klubben bjuder alla ungdomar på pizza och en fredagsmyskväll tillsammans med bästa GIF gänget!

Hoppas vi ses!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest