MTB träningsgrupper

Det känns otroligt kul att så många vill vara med och cykla med oss i vår och sommar. Det har varit hårt tryck på anmälningarna. När vi nu har gått igenom alla anmälningar så kan vi konstatera att alla som anmält sig i Blå, Lila, Guld, Röd och Svart grupp har fått plats i träningsgrupperna. Den Blåa och Lila gruppen är nu full och där kan vi inte ta emot fler cyklister just nu. Vad gäller den gröna gruppen så jobbar vi fortsatt på att få in fler ledare så att så många som möjligt kan få plats. Vi kommer återkomma med definitiva besked till alla som anmält sig där via mail i helgen.

Hoppas vi ses på premiären den 18 april kl 18.00. Var ute i god tid, det kommer bli trångt och massor av MTB cyklister på plats denna kväll!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest