Anmälan för vårterminen i MTB

Varmt välkomna till anmälan för vårterminen i MTB! Nu är vi snart ute och cyklar i skog och på stig!

Vi öppnar anmälan här på webben nu på söndag den 27 mars klockan 18.00 och stänger anmälan den 1 april klockan 23.59. Boka in tiden i kalendern redan nu, platserna är begränsade och kommer att gå åt!

Anmälan sker efter en viss turordning, som följer:

Först till kvarn. Klockslag och datum på när din anmälan kommer in avgör köordning.

Barn som var med i höstas har förtur. Alltså, endast intag av nya barn om det finns platser kvar.

Barn till de föräldrar som ställer upp som ledare/hjälptränare har också förtur.

Om grupperna blir fulla så kan vi naturligtvis öppna fler, det vi behöver i så fall är fler ledare. Så om du vill anmäla ett barn och tänker att du ändå kommer att vara på Borås GIF Knektås varje måndag, så kan du ju vara med som ledare/hjälptränare.

Alla som anmäler sina barn har obligatorisk närvaro som funktionär på Västgötaloppet den 15 maj. Kan man inte detta datum förväntar vi oss att man kommer på arbetsdagarna inför loppet (24 april och 1 maj). Tänk på att anmälan är bindande och planeringen för den dagen görs utifrån att du är med. Självklart är vi oerhört tacksamma om man kan vara med på både Västgötaloppet och arbetsdag och ännu bättre om fler i familjen kan hänga på 🙂

Väl mött i geggan och på stigen!

//Borås GIF Knektås

Anmälan är nu stängd. Under v. 14 går meddelande ut till alla som anmält sig med besked om man fått plats. Blå, grön och lila grupper är fulla och inga nya deltagare kan ansluta under våren. För övriga grupper går det bra att komma på måndagar och anmäla sig på plats.

- Anmälan stängd -

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Knektåsvägen 37 • 50649 Borås • E-post:

Powered by Honest