Sprint träningstävling 11 december – Filip Weber Trophy

På lördag den 11 december så kör vi Filip Weber Trophy, en egen träningstävling på GIF där alla åldrar är välkomna att vara med. På grund av att Filip oturligt missade vårt Idre läger p g a sjukdom fick han i uppgift under helgen att klura ut ett tävlingsupplägg till vår träningstävling. Nu har tävlingsledare Filip kommit fram till följande upplägg:

> Samling Borås GIF Arena 10.00.
> Gemensam uppvärming och testkörning
> Prolog ca 800 m (beroende på snötillgång) för alla deltagare.
> Sprintstafett där vi delar in 2 manna lag.
> Snabbaste och långsammaste från prologen åker tillsammans
> 2 sträckor per person i stafetten 1 klassisk sträcka och en fristilssträcka

Efter målgång blir det varm choklad och lördagsgodis till alla deltagare. Man anmäler sig på plats på samlingen på lördag, ingen avgift utan vi hoppas så många som möjligt har möjlighet att komma. Vi testar på att tävla på ett kul och avslappnat sätt tillsammans. Glöm inte att ta med era egna nummerlappar! Har ni inte fått er egna nummerlapp ännu så finns det nummerlappar att låna på plats.

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest