Borås GIFs nya hemsida!

Välkommen till Borås GIF Knektås nya hemsida! Ser du detta har du landat på vår nya hemsida för Borås GIFs Knektåssektioner! Vi hoppas du gillar det du ser och kommer tillbaka hit ofta! Här ska du hitta det viktigaste om våra aktiviteter och nyheter. Så det nya som gäller är www.borasgif.se och sedan klickar du dig in till Knektåssektionerna.

Vi vill gärna ha din input på den nya siten. Är det något du saknar? Vad tycker du om utseendet? Har du sett något stavfel? Skicka gärna din feedback till !

Vi vill samtidigt rikta ett oerhört stort tack till vår samarbetspartner och MTB-pappa Magnus Bylund på Honest Communication som hjälpt oss att skapa denna site! Vi är väldigt stolta och glada för det arbete du gjort tillsammans med oss! Om ni behöver hjälp med design, kommunikation och varumärkesbyggande arbete så tveka inte att kontakta Honest Communication!

/Marknadsgruppen Borås GIF Knektås

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post:

Powered by Honest