Klassikerskidan 2023

Onsdagen den 25 januari arrangerar vi Klassikerskidan på Borås GIF Arena. Det blir en mysig skidfest med krispiga skidspår, en flack, fin bana och skidåkning i marschallernas sken. Utmana dig själv, din bästa vän, din kollega på jobbet eller varför inte mannen/kvinnan i ditt liv. Gemensam start kl 18.00 för både 21 km loppet samt 5 km loppet. Efter loppet så blir det After Ski med våffelfest inne i stugan.
Loppet är öppet för alla som vill testa på att åka längdskidor. Vi kommer ha en klass på 21 km loppet där vi tar tid och en klass utan tidtagning. Banan utformas baserat på snötillgång men kommer vara en varvbana så att man ser och möts ute i spåret. Det finns också ett begränsat antal skidutrustningar att hyra vid Borås GIF Arena. Var ute i god tid om ni vill hyra utrustning denna kväll.
Varmt välkommen med din anmälan som du gör via länken: https://app.tickset.com/e/klassikerskidan2023

Vi är laddade för en fin skidkväll tillsammans!

Dela detta inlägget

Vill du också blir en stolt partner till Borås GIF? Kontakta oss idag!

Borås GIF Knektås • Barnhemsgatan 71 • 50648 Borås • Telefon: 0768 271010 • E-post: info@borasgif.se

Powered by Honest